SMIDT HÍRLEVÉL

A Smidt Múzeumért Alapítvány online magazinja

***********************

A SMIDT MÚZEUMÉRT ALAPÍTVÁNY TEVÉKENYSÉGE 

Immár hatodik éve segítjük a Smidt Múzeum munkáját, például rendezvények, programok szervezésével.


2012

Alapítványunkat a Smidt Múzeum tárgyi-szellemi értékeinek széles körű megismertetése, közfeladatai ellátásának segítésére hoztuk létre. A 2012-es évben sokrétű, és minden korosztály számára nyitott programjainkat lelkes önkénteseink bevonásával, pályázati források nélkül, 1%-os támogatásunkból fedezve végeztük.


2011

A 2011-es évben még több programmal várta az alapítvány a múzeum iránt érdeklődőket, emellett új szóróanyagokkal segítette a múzeum népszerűsítését.


2010

2010 végén egy nagyon tartalmas évet zárhatott a Smidt Múzeumért Alapítvány, hiszen az előadássorozatok mellett egyre népszerűbbé vált a Smidt Hírlevél kulturális magazin is. A 2010-es közhasznúsági jelentésből még az is kiderül, hogy milyen előadásokkal várta a látogatókat az alapítvány.


2009

A Smidt Múzeumért Alapítvány 2009-ben is előadásokkal, zenei, ismeretterjesztő programokkal várta a múzeum látogatóit.


2008

A Smidt Múzeumért Alapítvány első évében már aktívan segítette a múzeum munkáját. Tematikus tárlatvezetéseket, kézműves foglalkozásokat és előadásokat tartottak a múzeum iránt érdeklődő látogatók számára – derül ki a szervezet 2008-as közhasznúsági jelentéséből.

 

 


SMIDT HÍRLEVÉL - WWW.SMIDTHIRLEVEL.HU
MŰKÖDTETI A SMIDT MÚZEUMÉRT ALAPÍTVÁNY.

ELÉRHETŐSÉG: INFO@SMIDTHIRLEVEL.HU